Adviseren en coachen particulieren / ondernemers / starters

TJConsultancy adviseert en coacht particulieren, ondernemers met een kleine tot grote omzet en starters. Uitgangspunt bij het advieswerk is: “Houdt deze klant zich bezig met zijn levenswerk?” Centraal in het bedrijf zijn luisteren en onverdeelde aandacht voor de klant.

Je kunt bij TJConsultancy terecht voor: Kantooradministratie, belastingaangifte, loonadministratie, jaarverslagen en debiteurenbeheer. Link naar FINANCIËLE Diensten

Hieronder over de werkwijze en de functie van geld. Maar eerst: De werkwijze.

Werkwijze

Geen kille cijfers: financiële dienstverlening als instrument

Thomas Oldenhuis is niet iemand van de kille cijfers, hij werkt mensgericht en heeft grote betrokkenheid. In de loop der jaren heeft hij met veel van zijn klanten een vertrouwensband opgebouwd en is vaak bekend met hun levenssituatie en toekomstplannen. Hij denkt graag met ze mee als financieel adviseur en coach. Samen interpreteren ze de cijfers en onderzoeken ze vragen:

Verder verleent hij intensieve begeleiding bij startend ondernemerschap, bedrijfsgroei of bij krimp. De persoonlijke situatie en wensen van de klant zijn altijd leidend. Met zijn brede financiële kennis kan hij zijn klanten goed adviseren

Visie op geld en inkomen

“Geld is emotie”

Thomas Oldenhuis: “Geld is voor ieder mens belangrijk, heb je veel of weinig inkomen, dan maakt dat verschil. Als je een salaris hebt vanuit je baan of je hebt inkomen uit je bedrijf, dan geeft geld je de vrijheid om dingen te doen die je leuk vindt.

Hoge omzet en een hoog salaris zijn voor veel mensen nog steeds belangrijk, toch zie ik dat het hebben van veel geld niet alles is. Plezier hebben en energie krijgen van je werk, wordt steeds belangrijker.

Daarom bekijk ik samen met de klant of hij in zijn situatie voldoende geld heeft om van te leven en werk doet waar hij energie van krijgt. We maken hierin keuzes zodat hij in het privé-leven meer vrijheid kan ervaren. Werk moet er toe doen én plezier geven!”

Transitie van uitvoering administratie naar advisering en coaching

TJConsultancy heeft in de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt. Eerst was het bedrijf meer gericht op financiële dienstverlening en uitvoering, tegenwoordig werkt Thomas Oldenhuis meer als financieel adviseur en coach. Waarbij hij niet alleen zorgt dat de administratie kloppend is, maar ook samen met de klant de cijfers interpreteert en adviseert over groei en ontwikkeling.