TJ Consultancy is duidelijk, helder en vertrouwd
Professionele financiƫle dienstverlening op maat.

Over T.J. Consultancy

T.J. Consultancy is in 2006 opgericht. Vanuit de betrokkenheid bij de ondernemer wilde mede-oprichter Thomas Oldenhuis een administratiekantoor starten dat zich niet alleen met de administratie zelf bezig zou houden, maar waar ook het verhaal achter de cijfers belangrijk is.

De financiële cijfers geven niet alleen het recente verleden weer, maar kunnen ook richtinggevend zijn voor beslissingen in de toekomst. T.J. Consultancy wil door het aangaan van een gedegen relatie ook een klankbord en vraagbaak zijn, en daardoor vanuit daadwerkelijke kennis van de onderneming advies op maat kunnen geven.

Waarom T.J. Consultancy?

T.J. Consultancy wil een vertrouwd adres zijn voor haar cliënten. Een administratiekantoor waar de cliënt persoonlijk benaderd wordt, waar men meedenkt en zich dienstverlenend opstelt. Een boekhouder die duidelijke taal spreekt in plaats van vakjargon. Een boekhouder die het financiële overzicht heeft en ervoor zorgt dat de belastingaanslag geen verrassing is. Kortom, een administratiekantoor dat bij u past en waar u met een gerust hart uw administratie aan toevertrouwt.

Fotografie van het personeel is gemaakt door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie

Medewerkers

  • Thomas Oldenhuis

    Thomas is een echte netwerker die samenwerking tussen ondernemers tot stand brengt. Hij begrijpt wat ondernemerschap inhoudt en kan goed met u meedenken.

  • Klaas-Anne Harmanny

  • Derk de Jonge

    Met zijn ruime ervaring van meer dan 10 jaar in de accountancy voert Derk controles uit, doet belastingaangiftes en stelt jaarrekeningen op.