Actief meedenken, doordacht groeien...
T.J. Consultancy verwerkt uw administratie EN kijkt samen met u vooruit!

Diensten

Het voeren van een administratie en opstellen van de belastingaangifte is een tijdrovende en vaak complexe aangelegenheid. Of het nu om de boekhouding van de ondernemer of de aangifte inkomstenbelasting van een particulier gaat. Administratie- en advieskantoor T.J. Consultancy helpt u hier graag bij.

Kantooradministratie

Voor een correcte belastingaangifte en een kloppend financieel overzicht is een goede boekhouding essentieel – of u nu een klein of een groot bedrijf hebt. Een goede boekhouding is dus precisiewerk en kost tijd. T.J. Consultancy kan u dit uit handen nemen. U levert uw facturen, bonnen, bankafschriften en andere relevante zaken aan, en T.J. Consultancy verwerkt het voor u. Uiteindelijk leveren wij op basis van uw administratie de berekening van uw belastingaangifte.

Zo kunt u inzicht krijgen in de verschillende kosten, inkomsten, omzet en winst, en het verloop ervan. T.J. Consultancy kan u verslagen en rapportages leveren van uw financiële reilen en zeilen, en kan daar bovendien advies in geven. Kunt u wellicht uw bedrijfskosten verminderen? Zijn er mogelijkheden om uw winstmarge te vergroten? Wij denken graag met u mee.

Belastingaangifte

T.J. Consultancy kan uw belastingaangifte verzorgen voor:

Loonadministratie

Wanneer u personeel hebt , of wellicht voor het eerst iemand in dienst neemt,  komt daar administratief gezien veel bij kijken. De salarisberekeningen en loonstroken moeten natuurlijk kloppen, en u dient aangifte van loonheffingen te doen. Ook de pensioenbijdrage moet op de juiste manier in het loon verwerkt zijn. T.J. Consultancy kan u ook hierin van dienst zijn.

Jaarverslagen

Het jaarverslag geeft een jaarlijks overzicht van de situatie van uw bedrijf. Er wordt in beschreven welke activiteiten uw bedrijf heeft ondernomen, welke ontwikkelingen er zijn geweest en hoe uw financiële bedrijfsvoering is verlopen. Het is daarnaast een verantwoording die u als ondernemer aflegt aan de Belastingdienst, en een jaarverslag wordt in verschillende situaties gevraagd als bewijsstuk. 

Een opdrachtgever die u een groot project wil laten doen of een aanbesteding wil gunnen, kan er bijvoorbeeld om vragen, of een potentiële samenwerkingspartner. Ook voor uw hypotheek of het leasen van een auto kan u om een jaarverslag gevraagd worden. T.J. Consultancy heeft veel ervaring in het opstellen van jaarverslagen. Wij kunnen dit professioneel opstellen vanuit onze expertise en ook vanuit de kennis die wij hebben opgebouwd van u en uw onderneming.

Advies

T.J. Consultancy biedt haar expertise aan op het gebied van uw financiële bedrijfsvoering. Zo kunnen wij tussentijdse rapportages en analyses opstellen zoals een exploitatieprognose, en we zijn uw vraagbaak voor financierings- en investeringsvraagstukken. Ook signaleren wij kansen en bedreigingen voor uw onderneming en kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.

Neem contact met ons op

Smirnoffstraat 3
9716 JP Groningen

Telefoon: 050-2600667
E-mail: info@tjconsultancy.nl

Contactformulier en bedrijfsgegevens